Intotdeauna mi-am imaginat ca trebuie sa fie foarte buna combinatia intre portocala si ghimbir. Indragostita fiind de gingerata am tot facut destul de des asa ca intr-o zi m-am gandit sa o schimb putin si am adaugat si portocale. A iesit o bautura foarte buna.
Ingrediente:
- o bucata cam de 3 cm de ghimbir;
- zeama de la 1 lamaie;
- zeama de la 3 portocale;
- 3-4 linguri indulcitor natural - eu am folosit miere;
- un litru de apa;
Se adauga toate ingredientele in blender (la inceput doar un sfert din cantitatea de apa pentru a se marunti mai bine ghimbirul - care e bine sa fie ciopartit in bucatele mai mici in prealabil).
La sfarsit se scurge printr-o sita, tifon sau o punga speciala pentru a indeparta atele de la ghimbir.
Mai multe despre beneficiile ghimbirului gasiti aici.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu