marți, 31 ianuarie 2012

Sa traim sanatos fara toxine - Robert Morse

Sa traim sanatos fara toxine va arata cum sa va curatati organismul de otravurile care va distrug sanatatea si cum sa incepeti procesul de regenerare celulara completa care duce la adevarata vindecare.

Avand la activ 30 de ani de practica medicala, timp in care a tratat mii de oameni cu probleme de la SUPRAPONDERALITATE pana la CANCER, dr. Robert Morse dezvaluie cel mai recent sistem al sau de vindecare: detoxificarea!
  • Acopera Detoxificarea de la A la Z, dand raspuns la intrebari de genul: De ce sa ne detoxificam? Cand sa ne detoxificam? La ce sa ne asteptam? Cum actioneaza? Cat dureaza?
  • Explica felul in care trebuie folosite anumite alimente crude si plante medicinale pentru curatarea si vindecarea fiecarui organ, sistem sau stare de dezechilibru din organism.
  • Prezinta detaliat legatura dintre corp, minte si suflet, pe de-o parte, si sanatatea durabila, pe de alta parte.
  • Prezinta dieta de detoxificare si cum trebuie ea adaptata vietii.
  • Cuprinde zeci de tabele usor de folosit: plante medicinale, formule de remedii naturiste din plante, proprietati ale alimentelor, mineralelor, substantelor fitochimice, ale sarurilor celulare etc., precum si retete de preparate din alimente crude.
E o carte foarte utila. Uneori ai impresia ca esti la lectia de anatomie, dar poti sa si sari peste acele capitole trecand direct "la subiect", desi e necesar sa stim modul in care functionam.

Sursa: aici

3 comentarii:

  1. am vazut cartea la anticariat - langa teatru - era 40-50 ron [noua :)] - buna de avut in biblioteca personala

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim de informatii :). Da, e foarte buna de avut...

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc foarte mult pentru aceasta carte mai ales acum cand in perioada sarbatorilor cu totii avem nevoie de detoxifierea organismului!

    RăspundețiȘtergere