marți, 30 august 2011

The Gerson miracle

Max Gerson a fost un medic german, numit "cel mai stralucit geniu medical care a existat vreodata" de catre Albert Schweitzer.

Acest film examinează multe dintre elementele Terapiei Gerson şi explică cum şi de ce au fost de vindecate de peste 75 de ani cazurile cele mai avansate de cancer prin utilizarea alimentelor și mijloacelor pe care Natura ni le pune la dispoziție.

Charlotte Gerson, fiica doctului Gerson, descrie, de asemenea, eforturile ei de-a lungul vieţii, în ciuda opoziţiei puternice, de a menţine această terapie în atenția noastră.

Partea 1:

Partea 2:

Intr-un final, se pare, ca Max Gerson a murit otravit cu arsenic. Este trist ca astfel de oameni si astfel de terapii fara chimicale nu sunt promovate.


Sursa: aici

luni, 29 august 2011

Al optulea invitat la blogroll

E cineva caruia sa nu ii placa povestile cu zane si basmele cu feti frumosi? Daca vreti sa imbinati magia unui basm frumos si sa traiti sanatosi pana la adanci batraneti va recomand cu drag blogul Oliviei. Blogul ei se intituleaza foarte sugestiv "Scufita Rawsie".

Scrie intr-un mod fantastic, pozele sunt exceptionale, designul foarte potrivit, totul te incanta. Recomand sa cititi si comentariile (chiar daca sunt multe) - sunt o sursa pretioasa de informatii.

Mult succes Olivia in continuare!

marți, 2 august 2011

Morcovi picanti

Am sa va povestesc acum despre o reteta deosebit de aromata si gustoasa. Nu as fi crezut vreodata ca morcovii copti pot fi atat de buni.
Ingrediente:
  • 10 buc de morcovi;
  • scortisoara;
  • piper;
  • ghimbir praf de la plic;
  • 2 linguri de ulei;
  • sare;
Se curata si se taie morcovii - cei mai mici in 2, cei mai mari in 3-4. Se pun morcovii intr-o tava pentru cuptor, se adauga uleiul si condimentele (dupa gust), se amesteca sa ajunga condimentele pe toate bucatiile si se dau la cuptor. Se scoate tava din cand in cand si se mai amesteca in morcovi ca sa nu se prinda si sa se faca pe toate partile.